Specialisten op het gebied van SPORT, GROEN & GROND.

Paardrijsport


Een paardenbak aanleggen, een hele uitdaging voor u als particulier of manegehouder. U weet precies wat uw wensen zijn. Met deze wetenschap en onze jarenlange ervaring kunnen wij samen tot de gewenste oplossing komen. Uw rijbodem is letterlijk en figuurlijk de fundering voor de gezondheid van uw paard en/of manege. Hierdoor zult u graag verlangen dat hierover is nagedacht, hierin kunnen en willen wij u graag van dienst zijn.


Onderhoud

Met regulier onderhoud kunt u jarenlang genieten van uw rijbodem. Vaak wordt dit door de beheerders zelf gedaan met een sleep, hierdoor houd u uw bodem redelijk glad. Echter is het, naar gelang het aantal paardenuren, wenselijk om de bodem te egaliseren. Dit doen wij met een laser zodat u weer een perfect vlakke bak krijgt.

Als uw bodem niet meer de gewenste rij-eigenschappen vertoont komen wij graag eens langs voor een offerte op maat. Een veel voorkomend probleem is dat het zand toe is aan vervanging. Ook kan het zijn dat we de rij-eigenschappen gemakkelijk terug kunnen krijgen d.m.v. het opnieuw doormengen van de bodem. In sommige gevallen zal het noodzakelijk zijn om wat nieuwe vlokken/vezels toe te voegen of om een nieuwe toplaag te plaatsen.


Wij nodigen u graag uit om, uiteraard vrijblijvend, contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag onze mogelijkheden met u.