Specialisten op het gebied van SPORT, GROEN & GROND.

Sport

Uw sportveld, u wilt deze in topconditie houden. Bespeelbare uren is hierbij het sleutelwoord. Waarbij bespeelbaar vaak een grote rekbaarheid krijgt naar mate de gespeelde uren oplopen.

Aanleg & onderhoud sportvelden
Onze jarenlange ervaring leert ons dat aanleg en onderhoud van sportvelden een sport op zich is. Inzet, kennis, ervaring, materiaal en een flexibele werkmentaliteit is wat hierbij wenselijk is. Dit zijn ook precies de speerpunten welke wij ambiëren. Op de eerste plaats is het ons werk om uw sportveld in topconditie te krijgen, echter, het is ook onze hobby geworden. Wij zijn trots op de velden welke wij mogen onderhouden voor u als klant, of dit nu een trapveldje is of een compleet sportcomplex. Onze zorg houdt niet op bij het uitvoeren van het werk alleen. Wij zijn zeer begaan met onze klanten en doen regelmatig een inspectieronde, ook buiten het onderhoudsseizoen, om alvast, in overleg met u, een idee te krijgen hoe we uw veld het beste kunnen onderhouden.


Wij nodigen u graag uit om, uiteraard vrijblijvend, contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag onze mogelijkheden met u.